Koulutukset

Monimutkaistuvassa maailmassa kaikki tulevat tarvitsemaan yrittäjämäisiä ominaisuuksia ja valmiuksia. Tulen mielelläni puhumaan ja pitämään luentoja yrittäjyydestä. Etenkin nuorten yrittäjyyden edistäminen on lähellä sydäntäni.

Yrittäjyys kestävän yhteiskunnan rakennuspilarina

Yrittäjämäisten ominaisuuksien kehittäminen ja vahvistaminen ovat kestävän yhteiskunnan rakennuspilarit. Nuorten yrittäjyyteen ja yrittäjyyskasvatukseen tulee panostaa.

Räätälöidyt puheenvuorot

Luon puheenvuorot aina yleisön mukaan. On tärkeää, että yrittäjyyteen voi samaistua ja siitä voi innostua. Katso alta erityisosaamiseni aihealueet ja ota yhteyttä!

Yrittäjyystaitojen edistäminen on tulevaisuusteko nuorelle.

Tulevaisuuden työmarkkinoilla on kyettävä tunnistamaan oma osaaminen ja tuotteistamaan se.
Koulutukset
"Tutkijat ennustavat, että jopa 60% työvoimasta tulee 2030-luvun loppuun mennessä toimimaan yrittäjinä tai freelancereina."
Maria Korpisalo
Koulutukset

Monimutkaistuvassa maailmassa kaikki tulevat tarvitsemaan yrittäjämäisiä ominaisuuksia ja valmiuksia. Tutkijat ennustavat, että jopa 60% työvoimasta tulee 2030-luvun loppuun mennessä toimimaan yrittäjinä tai freelancereina. Muuttuva työelämä vaatii yhä enemmän itseohjautuvuutta ja kykyä yrittäjyyteen. Työmarkkinoiden epävarmuus luo kentän, jossa on kyettävä tunnistamaan oma osaaminen ja tuotteistamaan se. Yrittäjämäisten ominaisuuksien kehittäminen ja vahvistaminen ovat kestävän yhteiskunnan rakennuspilarit. Etenkin nuorten yrittäjyyden edistäminen on lähellä sydäntäni ja olen omistautunut työlleni, jotta yksikään nuori ei jää työelämän ulkopuolelle.

Räätälöidyt puheenvuorot muun muassa seuraavista aiheista,

Nuorten yrittäjyys

Sisäinen yrittäjyys

Yrittäjyyskasvatus

Yrittäjyyden eri muodot

Aloittavan yrittäjän askeleet

Voimme yhdessä luoda personoidun esityskokonaisuuden, josta yleisösi hyötyy mahdollisimman paljon!

Muut palvelut

Tutustu myös muihin palveluihini.

Ulkoisella yrittäjyydellä tarkoitetaan kaikkea yrittäjyyteen liittyvää käytännön tietoa: yritysmuodon valintaa, lainsäädäntöä, rahoitusta ja muuta käytännön tietoa, jota tulet tarvitsemaan aloittaaksesi yrittäjyyden.
Sisäisellä yrittäjyydellä tarkoitetaan kaikkea sitä henkistä sisukkuutta ja yrittäjämäistä asennetta, mitä tulet tarvitsemaan yrittäjyyden polulla. Autan sinua näkemään itsesi rohkeana ja uteliaana yrittäjänä!

Ota yhteyttä

Missioni on rohkaista sinua tavoittelemaan unelmiasi, uskaltaa yrittää!