Blogi

Sisäisellä yrittäjyydellä tarkoitetaan kaikkea sitä henkistä sisukkuutta ja yrittäjämäistä asennetta, mitä tulet tarvitsemaan yrittäjyyden polulla. Autan sinua näkemään itsesi rohkeana ja uteliaana yrittäjänä!

Yrittäjäksi ei synnytä, vaan opitaan.

Rohkeus, sisukkuus, epävarmuuden sietäminen ja uusien mahdollisuuksien havainnointi ovat kaikki yrittäjämäisiä ominaisuuksia, joita voimme oppia ja opetella. Blogini kautta rohkaisen ja valmennan sinua kulkemaan itsesi näköistä tulevaisuutta.

Itseohjautuvuus vahvuutena

Itsensä ohjaamisella ja johtamisella on selkeä yhteys siihen, mitä saa aikaan, miten onnistuu ja menestyy. Ohjaan sinua ohjaamaan itseäsi ja autan sinua menestyksen polulla. Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Askel askeleelta

Uskalla kasvaa ja menestyä.
Blogi
Meillä jokaisella on ainutlaatuinen tehtävämme, miksi olemme olemassa.
Maria Korpisalo
Blogi

Monet oppaat ja kurssit keskittyvät ulkoiseen yrittäjyyteen; yrityksen perustamiseen ja siihen liittyviin käytännön asioihin. Yhtä tärkeää on kuitenkin keskittyä sisäiseen maailmaan; yrittäjämäiseen ajattelutapaan, ominaisuuksiin ja tuntemuksiin, joita yrittäjyyden polulla kohtaamme.

Ulkoista yrittäjyyttä ei voi olla ilman sisäistä yrittäjyyttä. Yrittäjyys on muutosmatka kohti uutta, oman näköistä tulevaisuutta ja siten siihen sisältyy paljon uuteen sopeutumista. Päästäksemme eteenpäin, emme voi ohittaa näitä sisäisiä yrittäjyystaitoja: rohkeutta, sisukkuutta, epävarmuuden sietämistä ja uusien mahdollisuuksien havainnoimista. Löydetään nämä kaikki sinusta ja kävellään yhdessä kohti tavoitteitasi!

Blogini kautta rohkaisen ja valmennan sinua kulkemaan kohti itsesi näköistä tulevaisuutta.

Muut palvelut

Tutustu myös muihin palveluihini.

Ulkoisella yrittäjyydellä tarkoitetaan kaikkea yrittäjyyteen liittyvää käytännön tietoa: yritysmuodon valintaa, lainsäädäntöä, rahoitusta ja muuta käytännön tietoa, jota tulet tarvitsemaan aloittaaksesi yrittäjyyden.
Monimutkaistuvassa maailmassa kaikki tulevat tarvitsemaan yrittäjämäisiä ominaisuuksia ja valmiuksia. Tulen mielelläni puhumaan ja pitämään luentoja yrittäjyydestä. Etenkin nuorten yrittäjyyden edistäminen on lähellä sydäntäni.

Ota yhteyttä

Missioni on rohkaista sinua tavoittelemaan unelmiasi, uskaltaa yrittää!