Sisäinen yrittäjyys

Sisäisellä yrittäjyydellä tarkoitetaan kaikkea sitä henkistä sisukkuutta ja yrittäjämäistä asennetta, mitä tulet tarvitsemaan yrittäjyyden polulla. Autan sinua näkemään itsesi rohkeana ja uteliaana yrittäjänä!

Yrittäjäksi ei synnytä, vaan opitaan.

Rohkeus, sisukkuus, epävarmuuden sietäminen ja uusien mahdollisuuksien havainnointi ovat kaikki yrittäjämäisiä ominaisuuksia, joita voimme oppia ja opetella. Lue blogistani lisää siitä, miten kehität yrittäjyystaitojasi!

Itseohjautuvuus vahvuutena

Itsensä ohjaamisella ja johtamisella on selkeä yhteys siihen, mitä saa aikaan, miten onnistuu ja menestyy. Ohjaan sinua ohjaamaan itseäsi ja autan sinua menestyksen polulla. Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Askel askeleelta

Uskalla kokeilla, epäonnistua ja menestyä.
Sisäinen yrittäjyys
"Yrittäjyyden vahvuus syntyy kokeilevasta ajattelutavasta. Totuus on, että kaikki menestyminen rakentuu epäonnistumiselle."
Maria Korpisalo
Sisäinen yrittäjyys

Monet oppaat ja kurssit keskittyvät ulkoiseen yrittäjyyteen; yrityksen perustamiseen ja siihen liittyviin käytännön asioihin. Yhtä tärkeää on kuitenkin keskittyä sisäiseen maailmaan; yrittäjämäiseen ajattelutapaan, ominaisuuksiin ja tuntemuksiin, joita yrittäjyyden polulla kohtaamme.

Ulkoista yrittäjyyttä ei voi olla ilman sisäistä yrittäjyyttä. Yrittäjyys on muutosmatka kohti uutta, oman näköistä tulevaisuutta ja siten siihen sisältyy paljon uuteen sopeutumista. Päästäksemme eteenpäin, emme voi ohittaa näitä sisäisiä yrittäjyystaitoja: rohkeutta, sisukkuutta, epävarmuuden sietämistä ja uusien mahdollisuuksien havainnoimista. Löydetään nämä kaikki sinusta ja kävellään yhdessä kohti tavoitteitasi!

Blogistani löydät opettavia tositarinoita ja aitoja kokemuksia yrittäjyyden moninaisesta maailmasta.

Muut palvelut

Tutustu myös muihin palveluihini.

Ulkoisella yrittäjyydellä tarkoitetaan kaikkea yrittäjyyteen liittyvää käytännön tietoa: yritysmuodon valintaa, lainsäädäntöä, rahoitusta ja muuta käytännön tietoa, jota tulet tarvitsemaan aloittaaksesi yrittäjyyden.
Monimutkaistuvassa maailmassa kaikki tulevat tarvitsemaan yrittäjämäisiä ominaisuuksia ja valmiuksia. Tulen mielelläni puhumaan ja pitämään luentoja yrittäjyydestä. Voimme yhdessä luoda personoidun esityskokonaisuuden, josta yleisösi hyötyy mahdollisimman paljon!

Ota yhteyttä

Missioni on rohkaista sinua tavoittelemaan unelmiasi, uskaltaa yrittää!