Podcast

Ulkoisella yrittäjyydellä tarkoitetaan kaikkea yrittäjyyteen liittyvää käytännön tietoa: yritysmuodon valintaa, lainsäädäntöä, rahoitusta ja muuta käytännön tietoa, jota tulet tarvitsemaan aloittaaksesi yrittäjyyden.

Taklataan yhdessä alun tarpeettomat mokat

Kaikkia virheitä ei tarvitse tehdä itse, sillä tuhannet muut alkavat yrittäjät ovat tehneet lukuisia virheitä ennen sinua, joista voimme oppia. Tarpeettomat mokat voidaan siis taklata opitun tiedon kautta. Nopein tapa oppia on kysyä kokeneelta. Ota yhteyttä!

Miten yritys perustetaan?

10 askelta yrittäjyyteen – podcast on käytännönläheinen ja konkreettinen opas yrittäjyyteen. Podcastissa käydään läpi askel askeleelta mitä tulee huomioida yrityksen perustamisessa ja yrittäjänä. Ota hyvä asento ja opi yrittäjyydestä!

Oppimisprosessi

Yrittäjyys ei ole synnynnäinen lahja, joka toisilla on ja toisilla ei.
Podcast
" Menestys ei ole seurausta luonnonlahjoista, vaan ponnistelusta ja virheiden kautta oppimisesta. "
Maria Korpisalo
Podcast

Yrittäjyys ei ole synnynnäinen lahja, joka toisilla on ja toisilla ei. Yrittäjäksi kasvaminen on oppimisprosessi. Menestys ei ole seurausta luonnonlahjoista, vaan ponnistelusta ja virheiden kautta oppimisesta. Riittävällä tietomäärällä pääsemme alkuun ja loput taidot opimme kokemuksen kautta. Sanonta “fail fast, succeed faster” perustuu juuri tähän. Kaikkia virheitä ei kuitenkaan tarvitse tehdä itse ja siksi olenkin tässä. Voimme käyttää kokemustani ja taklata tarpeettomat mokat heti alkuun.

Jaan tietoa yrittäjyydestä ja opetan sinua rakentamaan vakaat perusteet menestyvälle yritykselle. 10 askelta yrittäjyyteen – podcast on käytännönläheinen ja konkreettinen opas yrittäjyyteen. Podcastissa käydään läpi askel askeleelta mitä tulee huomioida yrityksen perustamisessa ja yrittäjänä.

Ota siis hyvä asento ja opi yrittäjyydestä kanssani!

Muut palvelut

Tutustu myös muihin palveluihini.

Sisäisellä yrittäjyydellä tarkoitetaan kaikkea sitä henkistä sisukkuutta ja yrittäjämäistä asennetta, mitä tulet tarvitsemaan yrittäjyyden polulla. Autan sinua näkemään itsesi rohkeana ja uteliaana yrittäjänä!
Monimutkaistuvassa maailmassa kaikki tulevat tarvitsemaan yrittäjämäisiä ominaisuuksia ja valmiuksia. Tulen mielelläni puhumaan ja pitämään luentoja yrittäjyydestä. Etenkin nuorten yrittäjyyden edistäminen on lähellä sydäntäni.

Ota yhteyttä

Missioni on rohkaista sinua tavoittelemaan unelmiasi, uskaltaa yrittää!