Uskalla. Kasva. Menesty.

Yrittäjyyteen liittyy paljon epävarmuutta, sillä aloittelevan yrittäjän on opittava jatkuvasti uutta ja sopeuduttava uuteen elämäntapaan. Uuden omaksuminen vaatii aina ponnisteluja, sillä toimimme aiemmasta poikkeavalla tavalla. Näin ollen ympäristön tuki on ratkaisevaa etenkin alkuvaiheessa. On oleellista valita ympärillesi ihmisiä, jotka uskovat sinuun ja vahvistavat uudenlaista käyttäytymistä.

Yrittäjyysinnostus on tuonut sinut tänne saakka. Tämä on juuri oikea aika ryhtyä toteuttamaan itseäsi! Autan sinua ymmärtämään yrittäjyyttä, tuen ja tarjoan ohjausta siihen, kuinka ryhtyä yrittäjäksi. Olen mukana muutoksessasi. Kaikista tärkeimpänä; en pelkästään usko sinuun vaan tiedän, että pystyt toteuttamaan unelmasi. Takaan, että yrittäjyys on mahdollista myös sinulle.

 

 

 

Ulkoisella yrittäjyydellä tarkoitetaan kaikkea yrittäjyyteen liittyvää käytännön tietoa: yritysmuodon valintaa, lainsäädäntöä, rahoitusta ja muuta käytännön tietoa, jota tulet tarvitsemaan aloittaaksesi yrittäjyyden.
Sisäisellä yrittäjyydellä tarkoitetaan kaikkea sitä henkistä sisukkuutta ja yrittäjämäistä asennetta, mitä tulet tarvitsemaan yrittäjyyden polulla. Autan sinua näkemään itsesi rohkeana ja uteliaana yrittäjänä!
Monimutkaistuvassa maailmassa kaikki tulevat tarvitsemaan yrittäjämäisiä ominaisuuksia ja valmiuksia. Tulen mielelläni puhumaan ja pitämään luentoja yrittäjyydestä. Etenkin nuorten yrittäjyyden edistäminen on lähellä sydäntäni.Uskalla tarttua mahdollisuuteen.

Sosiaalinen media

Tsekkaa myös sosiaalisen median kanavani ja ota minut seurantaan Instagramissa nimimerkillä @mariakorpisalo