Työllisyyden ja yrittäjyyden edistäminen

Uusia työpaikkoja syntyy markkinoille kahdella tavalla: kun markkinoille tulee uusi yritys tai kun toimintaansa jatkava yritys palkkaa lisää työvoimaa. Kun haluamme nostaa työllisyyttä, meidän on luotava vahvempia edellytyksiä yrittäjyyteen ja yritysten kasvulle sekä madallettava työnantajien rekrytointikynnystä.

Työllisyyspalveluiden järjestämisvastuun siirtyminen kunnille ja työllisyysalueille 2025 tarjoaa meille loistavan tilaisuuden uudistaa työ- ja elinkeinopalveluitamme. Tulevilla kaupunginvaltuutetuilla on oltava monipuolinen ymmärrys siitä, miten palveluita on tähän asti hoidettu, jotta voimme tehdä välttämättömät muutokset.

Olen sitoutunut rakentamaan yritysmyönteistä Helsinkiä, jossa vauhditetaan uusien yritysten perustamista sekä edistetään olemassa olevien yritysten kasvua. Vain tätä kautta voimme nostaa työllisyysastetta ja edistää kaupungin taloudellista vaurautta ja helsinkiläisten hyvinvointia pitkällä aikavälillä.

 

 

 

 

 

 

Yhteiskunnan hyvinvoinnin kannalta on ratkaisevaa, että yksin- ja pienyrittäjillä on mahdollisuus onnistua yritystoiminnassaan.
Työllisyyden haasteiden ratkaisemiseksi tarvitaan vahvempaa yhteistyötä kaupungin, oppilaitosten ja yksityisten yritysten välillä.

Määrätietoinen työllisyyden & yrittäjyyden edistäjä

Sosiaalinen media

Tsekkaa myös sosiaalisen median kanavani ja ota minut seurantaan Instagramissa nimimerkillä @mariakorpisalo