Rohkaisen ja valmennan sinua menestymään yrittäjyyden polulla.

Yrittäjyys on taitoa muuttaa ajatukset ja ideat toiminnaksi.

Jokainen taito on aina harjoittelun tulosta. Taitavaksi tullaan oppimalla. Taito ei ole luontainen ominaisuus vaan toiston kautta opittu kyky. Yrittäjäksi ei synnytä, vaan kasvetaan ja opitaan.

Autan sinua menestymään yrittäjänä. Oli kyse uuden yrityksen perustamisesta tai siitä, että haluat tehdä parempaa tulosta: Valmennan ja tuen matkaasi yrittäjyyden maailmassa. En pelkästään usko sinuun, vaan tiedän, että sinä pystyt toteuttamaan unelmasi. 

Olen aina ollut määrätietoinen ja työskennellyt täysillä tavoitteideni eteen, sillä valmiita annettuja resursseja ei ole ollut. Valtavasta työmäärästä huolimatta en kuitenkaan saavuttanut aikaisempia unelmiani. Aliarvioin itseni jatkuvasti ja annoin muiden ihmisten käyttää osaamistani heidän edukseen. Neljä vuotta sitten seinä tuli vastaan. Ensimmäistä kertaa uskalsin seisoa omassa voimassani ja uskoa osaamiseeni. Tämän seurauksena koko elämäni muuttui.

Jokaiselle meistä tulee vaihe, jolloin toteamme, että nyt riittää – asioiden on muututtava. Itsensä arvostaminen on ensimmäinen askel, kun lähdetään luomaan muutosta itsensä toteuttamisen polulla.

Olen kerta toisensa jälkeen ollut epämukavuusalueella ja rohkeasti tavoitellut unelmiani. Sisukkuus kasvaa vaikeiden kokemusten kautta. Sisukkuus on supervoima, joka erottaa menestyjät muista. On aika kanavoida sinun sisukkuutesi omaan intohimoosi ja luoda unelmistasi totta. Jos minä pystyin siihen, pystyt sinäkin.

420+

sparrattua aloittavaa yrittäjää

15

vuotta työkokemusta esimiestyöstä ja johtamisesta

55+

pidettyä yrittäjyyskoulutusta

Blogi

Blogini kautta rohkaisen ja valmennan sinua kulkemaan kohti itsesi näköistä tulevaisuutta.

Pidin hatustani kiinni ja minua jännitti. Olin menossa ensimmäistä kertaa elämässäni vierailulle eduskuntatalolle kansanedustajan Mari Holopaisen kutsumana. Politiikkaan osallistuminen oli ollut minulle pitkäaikainen haave. Kaukainen unelma. Vaikka olin sisimmässäni tietoinen halustani vaikuttaa ja olla osallisena...
Buridanin aasi on filosofinen paradoksi, jossa aasi kuolee nälkään kahden täysin samanlaisen ja yhtä lähellä olevan heinäsuovin välissä, koska ei osaa päättää kumpaan suuntaan kävelisi syömään. Tarina onnettomasta aasista kuvaa, mitä tapahtuu, kun ei osaa...
Kuluttamalla aikaasi selfien virran selailuun ja kaverin aamusmoothien analysointiin, et varmasti löydä itseäsi tavoitteidesi todellisuudesta. On mukava uskoa, että jokin ulkoinen voima toisi meille toiveemme, kunhan tarpeeksi muistamme vain hengittää ja meditoida. Tekosyyt, joilla täytämme...

Sosiaalinen media

Tsekkaa myös sosiaalisen median kanavani ja ota minut seurantaan Instagramissa nimimerkillä @mariakorpisalo